Dienstag, 2. August 2016

Vijesti dana bih

Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Između ostalog, bavi se. BiH trpi najveću štetu od. Nakon sedam dana ugašen požar na Romaniji.


Vijesti dana bih

Ne može Sarajevo nametati Banjaluci i Mostaru pravila ponašanja, smatra Dodik. Mještani okolnih mjesta kažu da su posljednjih dana na seoskim putevima viđali i mlade. BRUTALNE VIJESTI IZ SRBIJE: Ubijen vođa navijača Partizana! Nje informativna multiplatforma koja vam omogućava da pratite vijesti u momentu.


Reeker: Zaista je vrijeme da se ide naprijed i napravi funkcionalnija država BiH. Najnovije vijesti ,24sata. Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković primio je danas viceprvaka svijeta u karateu za juniore i mlađe . Zvizdić sazvao sjednicu Kolegija Parlamentarne skupštine BiH. Bosni i Hercegovini, te prvi bh.


Događaji MOSTAR VIJESTI. Trener Bordo timaMusemić: Sarajevo mora odigrati bolje nego u Tuzli. Pripreme za ČelikŽeljo trenirao na Grbavici, sjajne vijesti za trenera Amara Osima. Sjajne vijesti za “budžetlije” u RS-u: Dodatno će im se uplaćivati.


Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik predložio je danas liderima Stranke demokratske akcije (SDA) Bakiru. DŽINDIĆ O BLOKU 7: RUDNICI MORATI BITI SPREMNI DA PROIZVEDU POTREBNU KOLIČINU. Tražite najbolje linkove,vijesti,novosti Bosna,Hrvatska,Srbija ? Posjetite najposećeniji internet portal. Vic dana : Mujo i Haso došli u raj.


KOMENTAR DANA : Sindikati školstva u Republici Hrvatskoj – “mirujte, bolje vam je! Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona da danas održnoj sjednici . Bogatiji za ceo svijet! Ovan danas pravi kompromise, Bik je vredan a Blizanac fizički aktivan . Ključeve novih domova danas je dobilo porodica iz Bijeljine, izgrađenih kroz Program za oporavak . Sarajevo za derbi protiv Širokog dobilo neočekivano pojačanje.


AERONAUTICAL UNION OF BOSNIA AND HERZEGOVINA. Na pružnom prelazu kod Dedića i Behrama u Srebreniku danas oko sati. Nekad su je vrijeđali zbog izgleda, a danas je mnogima inspiracija. Danas je u većem dijelu zemlje bilo oblačno sa slabom kišom. Sunčanije je bilo na jugu i jugoistoku Hercegovine.


Vijesti dana bih

Temperature zraka u sati (°C): Bjelašnica . Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba na vodećem. Kroz tunel Vranduk od danas se prometuje dvosmjerno. Dodik i Pavić danas razgovaraju o nastavku zajedničkog djelovanja SNSD-a i DNS-a.


Iako postoje tek godinu dana , teško da netko nije čuo za Hrvatsku udrugu mladih u. Enela Vuković, vijećnica u Općinskom vijeću Kiseljak (HDZ BIH ) koja je . Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, sa saradnicima, susreo se, danas sa. Za potrošače sa područja Tršca i Šturlića dana 29. Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo uhapsili su B.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts